Hoppa till huvudinnehållet
Trädgårdsentreprenad-Hus-villa

Trädgårdsentreprenad

FaluDrän erbjuder omfattande trädgårdsentreprenad för dig som vill förnya eller förbättra utomhusmiljön

Vänligen kontakta oss för kostnadsfri rådgivning, hembesök och offert.

Trädgårdsentreprenad – Marksten och Trädgård

På FaluDrän erbjuder vi omfattande trädgårdsentreprenader för dig som vill förnya eller förbättra din utomhusmiljö. Oavsett om du behöver en ny design för marksten och trädgård efter en dränering eller vill modernisera din befintliga trädgård, så har vi lösningen för dig. Med vår breda expertis kan vi skapa den perfekta utemiljön som passar dina behov.

Det som verkligen skiljer FaluDrän från andra är vår egen trädgårdsarkitekt. Arkitekten specialdesignar varje projekt utifrån dina specifika önskemål och behov. Genom att arbeta i nära samarbete med dig säkerställer vi att designen både speglar din vision och drar nytta av vår erfarenhet. Oavsett om det gäller att skapa en helt ny trädgård, anlägga en uppfart eller justera en gräsmatta, kan du alltid räkna med att vi använder de bästa produkterna på marknaden. Därför garanterar vi en långsiktig kvalitet på alla våra projekt.

Trygghet och Garanti

För att ge dig som kund extra trygghet, erbjuder vi branschens längsta garanti på våra trädgårdsentreprenader – hela 15 år. På så sätt kan du känna dig trygg i ditt val av oss som entreprenör. Vi ser till att varje detalj blir rätt från början, vilket ger dig ett hållbart och estetiskt tilltalande resultat. Därför kan du vara stolt över din trädgård i många år framöver.

Välkommen att kontakta FaluDrän AB för en kostnadsfri rådgivning. Vi hjälper dig att förverkliga dina trädgårdsdrömmar genom vårt engagemang och vår expertis för hög kvalitet.