Hoppa till huvudinnehållet
Enskilt-avlopp-Falun

Enskilt avlopp

Enskilt avlopp är vårt andra expertområde. FaluDrän utför installation och byten av enskilt avlopp på orterna Falun, Borlänge, Hofors, Sandviken, Gävle och andra delar av Dalarna och Gävleborg. Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning, hembesök och offert

Installera eller byta enskilt avlopp

När du bestämmer dig för att installera eller byta ett enskilt avlopp, gör du en investering i din fastighets framtid. På FaluDrän tar vi detta ansvar på största allvar. Vi engagerar oss i att utbilda våra medarbetare och hålla en kontinuerlig dialog med miljöverket. Detta så att vi alltid kan erbjuda de bästa produkterna och lösningarna för just din fastighet. Oavsett om du behöver byta ut ett befintligt avlopp eller bygga ett helt nytt, ser vi till att leverera hållbara resultat som du kan lita på.

Förutom att erbjuda traditionella enskilda avlopp, installerar vi även BDT-system (bad-, disk- och tvättvattenavlopp) med samma höga krav på kvalitet och hållbarhet. Därför kan du känna dig trygg med att, oavsett vilket system du väljer, både produkterna och installationen uppfyller de högsta standarderna.

FaluDrän – Trygghet och Garanti

Vi förstår att trygghet är viktigt när du gör en investering. Därför erbjuder vi branschens bästa garantier. En 20-årig garanti på allt arbete som utförs av FaluDrän AB. Dessutom får du produktgarantier från våra noggrant utvalda leverantörer, vilket innebär att din investering är skyddad på lång sikt.

För att göra processen så enkel som möjligt för dig som kund tar vi ansvar för alla kommunala ansökningar. Vi ser till att hantera allt från start till mål – från ansökningar och planering till installation och slutbesiktning. På så sätt kan du fokusera på andra saker medan vi sköter hela projektet på ett professionellt och effektivt sätt.

När du väljer FaluDrän AB, får du inte bara en ny avloppslösning, utan också en partner som alltid prioriterar långsiktig kvalitet och pålitlighet. Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri rådgivning, hembesök och offert.